Skip to content Skip to footer

De beste zonnepanelen, nummer 1 zonnepaneelmerk?

De beste zonnepanelen, wie is de nummer 1?

Als u overweegt om zonnepanelen te installeren, dan wil je natuurlijk kiezen voor de beste optie op de markt. In deze blog zullen we een aantal van de beste zonnepanelen op de Nederlandse markt bespreken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw specifieke situatie of dat je simpelweg wat informatie op doet!

Er zijn veel verschillende zonnepanelen merken op de Nederlandse markt. Let op, hieronder staande merken zijn niet per se op rangorde geschikt en ook niet per se de beste zonnepanelen die er zijn. De onderstaande panelen zijn slechts een handgreep uit de zoveel bestaande zonnepanelenmerken die wij denken dat de beste zonnepanelen zijn. Een overzicht van enkele van de meest voorkomende merken op de Nederlandse markt zijn:

DMEGC (onze favoriet!)

De beste zonnepanelen vinden wij die van DMEGC. DMEGC is een Chinese fabrikant van zonnepanelen en één van de grootste ter wereld. Het bedrijf heeft een breed scala aan zonnepanelen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De zonnepanelen van DMEGC staan bekend om hun hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. Het bedrijf gebruikt geavanceerde productietechnologieën en hoogwaardige materialen om zonnepanelen te produceren die goed presteren en lang meegaan.

DMEGC biedt ook uitgebreide garanties op hun zonnepanelen, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar duurzame en efficiënte zonnepanelen. DMEGC heeft in de laatste jaren een opmars gemaakt in Europa en vooral Nederland! Is DMEGC dan ook jouw keus? Wij staan er in ieder geval achter en in onze ogen zijn dit de beste zonnepanelen van 2023!

LG Solar

LG Solar is een dochteronderneming van het Zuid-Koreaanse elektronicabedrijf LG Electronics. Het bedrijf is een van de grootste fabrikanten van zonnepanelen ter wereld en staat bekend om zijn innovatieve producten van hoge kwaliteit. LG Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, met een focus op duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.

De zonnepanelen van LG Solar maken gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan en optimale prestaties leveren, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Het bedrijf biedt verschillende series zonnepanelen aan, waaronder de LG NeON 2, LG NeON R en de LG NeON H. Deze panelen staan bekend om hun hoge efficiëntie en lange levensduur. Een prima keuze dus.

Panasonic

Wie zegt die naam nou niets? Vrijwel iedereen kent het wel van de batterijen, elektronische apparaten en dergelijke. Panasonic is inderdaad een Japans bedrijf dat al tientallen jaren actief is in de elektronica-industrie. Zij konden dan natuurlijk ook niet achterblijven op de zonnepanelenmarkt. Het bedrijf heeft ook een uitstekende reputatie opgebouwd in de zonne-energie-industrie, waar het bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen.

De zonnepanelen van Panasonic hebben een hoge efficiëntie en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Het bedrijf maakt gebruik van innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen om zonnepanelen te produceren die betrouwbaar en duurzaam zijn. Panasonic biedt ook uitgebreide garanties op haar zonnepanelen, waardoor klanten gemoedsrust hebben dat hun investering beschermd is.

Als je op zoek bent naar zonnepanelen van hoge kwaliteit van een gerenommeerd merk, dan zijn de zonnepanelen van Panasonic zeker het overwegen waard. Een vertrouwde keus nemen we dan ook aan.

Trina Solar

Trina Solar is een wereldwijd toonaangevend Chinees bedrijf in de productie van zonnepanelen en zonne-energie-oplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1997 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd in de industrie. Trina Solar heeft een breed assortiment zonnepanelen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Hun panelen staan bekend om hun hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Trina Solar maakt gebruik van de nieuwste technologieën en productiemethoden om hoogwaardige zonnepanelen te produceren die lang meegaan en uitstekend presteren. Het bedrijf heeft ook een toegewijd onderzoeksteam dat voortdurend werkt aan het verbeteren van de efficiëntie en prestaties van hun zonnepanelen. Met een uitgebreide garantie en wereldwijde serviceondersteuning is Trina Solar een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige zonnepanelen.

Een bewuste keuze wellicht?

JA Solar

JA Solar is een van de grootste Chinese fabrikanten van zonnepanelen ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 2005 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de zonne-energie-industrie. JA Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, met een focus op innovatie en technologische vooruitgang.

De zonnepanelen van JA Solar staan bekend om hun hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid, dankzij het gebruik van geavanceerde productietechnologieën en hoogwaardige materialen. JA Solar heeft ook een uitgebreid service- en garantieprogramma om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn en dat hun zonnepanelen lang meegaan. JA Solar zeker een merk om te overwegen. Vertrouwen is altijd goed!

SunPower

SunPower is een Amerikaanse producent van zonnepanelen met een lange geschiedenis en een goede reputatie. Het bedrijf biedt verschillende series zonnepanelen aan, waaronder de SunPower X-Series en de SunPower E-Series. Deze panelen staan bekend om hun hoge rendement en esthetisch aantrekkelijke design. Staat wel zo mooi op uw dak!

 

Naast deze merken zijn er nog veel meer producenten van zonnepanelen actief op de Nederlandse markt. Het is altijd verstandig om goed onderzoek te doen en verschillende merken en modellen met elkaar te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Wat zijn de beste zonnepanelen? Wie is de nummer 1? Een professionele installateur of adviseur kan je hierbij helpen en je voorzien van deskundig advies op maat. Wij bij Solar Pro Tech bieden die hulp ook graag aan. Neem contact op!

zonnepaneel whatsapp chat Solar Pro Tech