Skip to content Skip to footer
Wat maakt Solar Pro Tech uniek

Hoe gaan we te werk

Wij onderscheiden ons met maatwerk afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Aanvraag offerte

Wij sturen je een vrijblijvende offerte op met alle details inbegrepen m.b.t. de installatie

Belafspraak

Een kort telefoongesprek om nadere details te bespreken, dit vindt plaats wanneer jou dit uitkomt!

Schouwing

Indien gewenst/nodig vindt er een schouwing plaats. Wij komen je dak en je meterkast even van dichtbij bekijken om zo vast te stellen hoe wij te werk zullen gaan!

Akkoord offerte

Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we de installatie binnen 2 à 4 weken in!

Installatie

Wij monteren en installeren de complete installatie binnen 3 à 6 uur, afhankelijk van de hoeveelheid panelen.

Beginnen met besparen!

Alles is achter de rug, je kunt beginnen met besparen. Heb je nog vragen, aanmerkingen en/of opmerkingen? Wij zijn een belletje van je verwijderd!
Vriendelijk voor het milieu en je portemonnee

Onze werkwijze

Solar Pro Tech denkt graag mee om zodoende jou van A tot Z te ontzorgen.

Aanvraag offerte

Wanneer je bij ons een offerte opvraagt zullen wij je wat vragen stellen om zo je verbruik in beeld te brengen en je benodigdheden. Je zult aan de hand van onze handige “Solarculator” gelijk inzicht hebben in wat je potentieel (dit blijft een schatting!) kan besparen op jaarbasis. Wanneer je alle stappen hebt afgerond ontvangen wij je gegevens, welke we veilig en secuur behandelen.

Wanneer we je aanvraag binnen hebben, zullen wij alle verstrekte gegevens zoals je type woning, je jaarlijkse verbruik, eventueel je contractuele kWh prijs en dergelijke even aandachtig toetsen en aan de hand daarvan zullen wij je een offerte toesturen naar de door jou opgegeven e-mailadres.

Belafspraak

Mocht je daarna oren hebben naar meer, kun je aan de hand van je eigen beschikbaarheid met een van onze medewerkers een belafspraak inplannen wanneer jou dat uitkomt. Wij werken, maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 9, dus zo kun je eenvoudig een belafspraak plannen met een van onze professionals.

Schouwing

Tijdens dit gesprek zullen wij dan nog wat additionele vragen stellen en meestal nog een kosteloos bezoek inplannen, de schouwing, zodat we even je woning van dichtbij kunnen inspecteren. Onze professionals begeleiden je vanaf begin tot eind van het gehele traject. Dit bezoek dient als eerste stap binnen het traject waar je wat informatie ontvangt met betrekking tot wat voor installatie we adviseren, hoeveel zonnepanelen minimaal jouw gehele jaarverbruik indekken en hoe we de kabels richting de meterkast gaan begeleiden.

Akkoord offerte

Na de schouwing, ofwel de schouwafspraak, zullen wij wachten op jouw akkoord van de offerte. Wanneer dit niet gebeurt binnen 14 dagen komt de offerte te vervallen en blijven we even goede vrienden, no strings attached.

Installatie

Mocht je echter de offerte wel accorderen, dan zullen wij je bellen om een installatiedatum af te spreken. Op de installatiedatum zullen onze monteurs langskomen en de zonnepanelen monteren op het dak. Vervolgens zullen ze het kabelwerk in orde maken en tot slot de aansluiting op jouw meterkast. De gehele installatie duurt hooguit 4 tot 8 uurtjes.

image00015
Haal alles uit de zon

Profiteer maximaal van de zon

Haal het maximale uit de zon. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter. Met de huidige technologie haal je ook in de winter veel energie uit zonlicht.

  • Energie in de zomer en winter
  • 30 jaar garantie
  • Geleverd binnen 2 weken
  • BTW vrij
Zonne-energie

Een groene wereld voor deze en toekomstige generaties

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Laatste nieuws

Teruglevering en de Kosten Daarvan in Nederland: Straks 0 Cent per kWh?
Teruglevering nog interessant? Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren in Nederland…
Zonnepanelen installeren op een plat dak
Zonnepanelen installeren? Hoe het werkt? Lees snel verder... Zonnepanelen zijn…
zonnepaneel whatsapp chat Solar Pro Tech